Fantasy. För dig som gillar längre böcker

Boktips Urchin300Urchin och de dansande stjärnorna, Urchin och Hjärtstenen samt Urchin och den försvunna arvingen

Det är inte som förr på Dimslöjornas ö. De minsta och svagaste djuren försvinner och alla tvingas arbeta hårt. Ekorren Urchin är ändå glad. Han ska få tjänstgöra på slottet. Men precis när han ska börja hittas prinsen mördad och snart är även Urchins liv i fara. M I McAllister, Libris förlag.

Allie Finkles regler för tjejer: Utflykten

Allie-FinklesAllie har missat var enda skolresa under hela sitt liv, men nu äntligen ska hon med! Synd bara att klassen ska till ett trist museum och att de behöver dela buss med mobbarna från Allies förra skola. Dessutom tvingas Allie jobba med Mary Kay, ex-bästisen.

Rabén & Sjögren, 2012.

Kensukes väg

kensukesvagMickael och hans hund faller överbord under en segling jorden runt. De lyckas ta sig i land på en ö. Men de är inte ensamma, någon ställer fram vatten och mat åt dem varje dag. Vem kan det vara? Och kommer Michael någonsin att komma hem igen?

En bok för alla, 2011, pocket.

Copyright 2006-2016 just de' och upphovsman. Kontakt: justde', Storängsvägen 26 B4, 184 32 Åkersberga, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.